Dit jaar viert de SKW alweer haar 32ste verjaardag! 

De Stichting Kindervakantiewerk Warmond, opgericht in 1987 door de Jeugdraad Warmond, organiseert in de laatste week van de zomervakantie een aantal activiteiten voor de Warmondse jeugd van de basisschool.

Aan het begin van de Kindervakantieweek wordt een twintigtal tenten opgezet op een weiland op het eiland Koudenhoorn in Warmond en worden de kinderen van maandag tot en met vrijdag getrakteerd op een gevarieerd druk, maar leuk programma. Ieder jaar staat een thema centraal en daar wordt het programma aan opgehangen. Zo maakten de kinderen de afgelopen jaren o.a. een reis door Nederland, zijn ze met hobby's en politiek bezig geweest en met cowboys, Chinezen en Indianen aan de slag gegaan.

Ieder jaar zijn er weer meer dan 200 kinderen die aan de bak gaan maar er ligt nog wel een uitdaging voor het bestuur om dit betaalbaar te houden. Door stopzetting van subsidie van de Gemeente Teylingen is het bestuur dan ook genoodzaakt om de begroting voor de komende jaren weer dekkend te krijgen. Voor de financiĆ«n is de SKW geheel afhankelijk van subsidies en sponsors. Het bestuur is dan ook naarstig op zoek naar sponsors, maar onvermijdelijk zullen de deelnemende ouders in de komende jaren een extra steentje moeten bijdragen om dit fantastische feest voort te zetten.

Naast de onvermijdelijke centjes is er meer nodig om alles in goede banen te leiden, zoals en groot aantal vrijwilligers. Sommigen komen een dagje helpen, bijvoorbeeld op- of afbouw van de tenten, anderen blijven de hele week in touw. Ook het bestuur bestaat geheel uit vrijwilligers.

Het bestuur wil graag alle sponsors, werkgroepen en vrijwilligers bedanken die ieder jaar weer meehelpen om de kinderen van Warmond een fantastische week te bezorgen!!