U kunt 1 of meerdere kinderen direct inschrijven. Het inschrijfproces gaat volgens een aantal stappen, ook het afgeven van een machtiging maakt onderdeel uit van de inschrijving. Bij het inschrijven dient u rekening te houden met deze punten.

Gegevens inschrijver (ouder/verzorger)
Gegevens deelnemer 1


Gegevens deelnemer 2


Gegevens deelnemer 3


Gegevens deelnemer 4


Gegevens deelnemer 5


Gegevens vrijwilliger

Accordering
 

Om de kindervakantieweek een succes te maken zijn we afhankelijk van de hulp van vrijwilligers die met name de groepen kunnen begeleiden. We hebben een aantal jaren geleden het besluit moeten nemen dat bij het inschrijven van 1 kind , een begeleider 1 dag moeten komen helpen. Bij het inschrijven van 2 of meer kinderen, moet er een vrijwilliger 2 dagen helpen .Hieronder kunt u aangeven op welke dagen u NIET beschikbaar bent om te helpen. Bij het inschrijven kunt u 1 dag aangeven wanneer u niet beschikbaar bent. Wij zullen de vrijwilliger op de andere dagen indelen als begeleider.

details

Kosten

NaamAantal dagenOvernachtingT-shirt (maat)Kosten (Euro)
Totaal0.00

Akkoord

Vul onderstaande velden in om uw inschrijving af te ronden. Na uw akkoord zul u een e-mail krijgen ter bevestiging van uw inschrijving.

U moet akkoord gaan met het reglement van het SKW voordat u uw inschrijving kant afronden. Daarnaast kunt u aangeven of u extra hulp wilt aanbieden tijdens het op- en afbouwen van de tenten.