Beste ouders,

 

Nog even en het is weer zover… Warmi 2020!! Een beetje anders maar het gaat geweldig worden. In deze mail alle informatie die jullie nodig hebben voor komende maandag en dinsdag.

Het is een vrij lange bericht maar we hebben ook wel aardig wat informatie met jullie te delen. We willen jullie vragen deze mail goed door te lezen.

 

We starten aanstaande maandagochtend om 10 uur. Dit jaar zal dat niet op het veld maar bij de blokhut zijn. We willen aan de kinderen die ingedeeld zijn vanaf tent 5 vragen om zelf vanaf de brug naar de blokhut te komen. Bij de brug zullen mensen van het bestuur staan om de kinderen de juiste kant op te wijzen.

Ouders van kinderen van tent 1 t/m 4 mogen meelopen/fietsen naar de blokhut. Als je je kind bij de juiste tent hebt gebracht willen we alle ouders vriendelijk verzoeken direct hierna via een route die goed aangegeven is te vertrekken. Dit is nodig in verband met de strenge coronamaatregelen waaraan wij gebonden zijn.

Dit jaar zal het dus helaas niet mogelijk zijn dat ook alle ouders de opening van Warmi bij kunnen wonen.

 

Maandagmiddag om 16 uur mogen de kinderen van tent 1 t/m 4 opgehaald worden bij de blokhut.

Kinderen van tent 5 t/m 7 mogen maandagavond om 21.30 uur opgehaald worden bij de blokhut. We hebben voor deze groep nog een leuk avondprogramma met een echte mini spooktocht….

 

Kinderen van tent 8 t/m 11 blijven na een spookachtige avond overnachten op Koudenhoorn.

Kinderen van tent 1 t/m 7 worden dinsdagochtend om 10 uur weer bij de blokhut verwacht voor dag 2 van de SKW. Ook nu geldt weer; alle kinderen vanaf tent 5 moeten alleen vanaf de brug naar de blokhut komen!

 

Het programma voor alle kinderen is dinsdagmiddag om 16 uur afgelopen. Hiermee komt er ook een einde aan editie Warmi 2020.

 

Voor beide dagen is het nodig om de kinderen lunch mee te geven en een lege drinkbeker! Voor de kinderen die op Koudenhoorn blijven slapen regelen wij de lunch op dinsdag.

 

De weersvoorspelling ziet er niet heel erg gunstig uit. Denk dus ook aan goede regenkleding- en schoenen.

 

Aan alle kinderen van tent 1 t/m 4 vragen we om dinsdagochtend een nieuwe wc rol mee te nemen en een lege fles van 1,5 liter.

 

Alle kinderen die zullen blijven overnachten op Koudenhoorn nemen op maandagochtend hun slaapspullen mee. Op de brug zal het Warmikarretje klaarstaan waarin de slaapspullen mogen worden gelegd. Wij zullen ervoor zorgen dat alle spullen veilig worden weggelegd tot de avond.

Zorg er alsjeblieft voor dat alle spullen voorzien zijn van een label met de naam van je kind!

Wat hebben de overnachters nodig:

 • Luchtbed en slaapzak (eventueel hoofdkussen)
 • Toiletspullen (muggenspray is handig)
 • Warme kleding voor het avondspel. Dus geen blote enkels en blote armen!
 • Dichte schoenen of laarzen
 • Extra set droge kleding!
 • Handdoek en zwemkleding
 • Zaklantaarn

Het is toegestaan om wat lekkers mee te nemen voor in de tenten ‘s avonds. Het is echter wel de bedoeling dat er ook gedeeld wordt met elkaar. Energy drankjes zijn niet toegestaan en ook mobiele telefoons blijven thuis!

 

Ouders die komen helpen als vrijwilliger willen we verzoeken om uiterlijk om 9.30 uur aanwezig te zijn bij de blokhut voor de uitleg van het verloop van de dag. Ouders die het avondprogramma zullen begeleiden krijgen nog een aparte mail.

 

We hebben dit jaar te maken met strenge corona regels. We willen jullie vragen de regels hieronder goed door te lezen!

 

 • We hebben een looproute gemaakt zodat ouders elkaar niet teveel zullen kruisen. Graag deze route volgen;
 • Er staan 2 aparte toiletten op het terrein. Deze zijn voor de kinderen. De kinderen mogen dus geen gebruik maken van de toiletten in de blokhut. De toiletten in de blokhut zijn alleen voor bestuur en hulpouders! Wij zullen ervoor zorgen dat de toiletten zeer regelmatig schoongemaakt worden;
 • Bij aankomst bij de blokhut moeten alle ouders en kinderen hun handen desinfecteren bij de daarvoor gereedstaande tafels;
 • Indien je kind verkouden is of koorts heeft mag hij/zij niet komen! Bij koorts moeten ook eventuele broertjes/zusjes thuisblijven. Wij zullen hier heel streng op gaan letten. Kinderen t/m 5 jaar mogen wel komen als ze verkouden zijn maar mogen geen koorts hebben!
 • Alle activiteiten zullen plaatsvinden rondom de blokhut. De blokhut zelf is alleen voor het bestuur en voor mensen die het bestuur helpen met het programma. Als hulpouder mag je natuurlijk wel gebruik maken van de toiletten in de blokhut;
 • Last but not least: hou alsjeblieft de 1,5 meter regel in acht. 1,5 meter tussen de ouders is verplicht. Let hierop als je samen een groepje begeleidt!

Verder is het ook tekentijd. Op koudenhoorn zijn er momenteel veel teken.  Controleer je kind thuis dus goed op teken!

 

 

Ook dit jaar kunnen wij niet zonder jullie hulp.

Op zondagochtend gaan wij de tenten bij de blokhut opzetten. We starten om 10 uur en alle hulp is heel erg welkom!

Verder zoeken wij nog hulp bij het programma van maandagavond. Het belooft een waanzinnige avond te worden en kunnen ook hier nog wel wat hulp gebruiken.

Op dinsdagmiddag zullen wij om 16.00 uur alle tenten weer gaan opruimen. Ook hier is een extra handje meer dan fijn.

Wil en kan je ons extra helpen? Stuur  een mail naar het email adres van warmi (warmiskw@gmail.com) of spreek iemand van het bestuur aan.

Nogmaals, het is een lang bericht. Als iedereen zich aan de regels houdt hebben wij er alle vertrouwen in dat we er met elkaar een hele mooie SKW van kunnen maken.

Wij hebben er ongelofelijk veel zin in! Wij hopen jullie ook. Samen gaan we er 2 topdagen van maken!

Heb je vragen? Stel ze gerust!

 

Hartelijke groeten,

Machteld Dekker, Jeroen Robbers, Paul Robbers, Suzanne Passaniti, Willemijn Laros, Tom Bontjer en André Backhuys